Пятница, 29.03.2024, 10:52
Реформы и новости
Главная | Регистрация | Вход Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Категории раздела
Новости Украины [206]
Мир вокруг нас [229]
Происшествия [22]
Фукусима-1 [26]
Advertising
Статистика

Онлайн всего: 7
Гостей: 7
Пользователей: 0
Мини-чат
живопись новости культуры Фото общество бокс визитка визитки визитница коробочка упаковка Skype для скайп к ПК? наушники новые. не дорогие с микрофон атлантида Загадочные места Загадочные места планеты Загадочные явления брс промышленность соединения трубы 3 и 4 сим карты Wi-Fi Дешевые китайские телефоны копии телефонов Телефоны на 2 телефоны с ТВ Системные требования WoT бизнес Кипр компания на Кипре бедуины горы Затерянный мир пустыня роза Дети бедуинов Египет Синай отели киев лилии цветы контраст подсолнух желтые лилии фото цветов ирис ирисы впечатления высшее образование льготы пенсионная реформа кино Актёры фото Эдуарда Джафарова пейзаж зима малообеспеченные Право социальная пенсия Украина начисление Размер социальной пенсии Постановление КМУ социальная помощь МСЭК порядок назначения расчет пенсии кризис экономика прогноз Брега Ливия грузия журналисты продовольствие россия США Война протесты Україна Политика политики Армия майдан новости Украины новости ЕС Брикс международная политика деньги гражданская война криминал мир нато Происшествия
Форма входа
Главная » 2011 » Январь » 10 » ....у новорічну ніч спотворили Гімн України...
10:58
....у новорічну ніч спотворили Гімн України...
 Свершилось   страшное - в Новогоднюю ночь не пропели самые сладкие для украинских националистов слова гимна: "Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці".   ....Зачем же националистам   Украина, если они в ней не будут "пануваты"?
 Такого вынести невозможно..... И не удивляйтесь потом, если они как те австралийские киты будут массово сводить счёты с жизнью....

Из новостей:
"Житель Івано-Франківська Руслан КОЦАБА просить генерального прокурора Віктора ПШОНКУ порушити кримінальну справу за фактом наруги у новорічну ніч над Державним Гімном України.

«В ніч із 31 грудня 2010 року на 1 січня 2011 року в момент переходу  з одного року на наступний, на головній площі України завжди лунає Державний Гімн України «Ще не вмерла України…», який транслюється всіма каналами на Україну, - нагадує житель Івано-Франківська. - Так було всі роки, відколи були прийняті Верховною Радою головні символи нашої Держави – Герб Тризуб та гімн «Ще не вмерла України і слава, і воля». Слова і музика Державного Гімну України затверджені Законом України «Про Державний Гімн України», стаття 1, ще 6 березня 2003-го року і підписані тодішнім Президентом України Леонідом КУЧМОЮ. В тому ж законі сказано: «Стаття 3. Наруга над Державним Гімном України тягне за собою відповідальність, передбачену законом».

Р.КОЦАБА вважає, що «інакше, ніж наругою над Державним Гімном України, не можна вважати цьогорічний перехід з 2010-го на 2011-й рік! Всім відомий гімн на головній площі України пролунав урізаним! З нього викинуті слова: «Згинуть наші воріженьки, як роса на сонці. Запануєм і ми, браття, у своїй сторонці».

«Хто вчинив наругу на Державним Символом? Хто вважає себе таким собі «воріженьком», що зі страху перед українським національним, що став Державним, Гімном на догоду правдивим ворогам вилучив слова із тексту? Хто дасть належну оцінку організаторам цього ганебного дійства на головній площі України?», – запитує франківчанин.

Р.КОЦАБА впевнений, що український народ «правильно оцінить антиукраїнські дії таких засланих «козачків» і, раніше чи пізніше, викине їх на смітник історії. Але належне реагування повинні здійснити офіційні особи, покликані захищати Закон і притягати винних в нарузі над державними символами до відповідальності».

«Тому звертаюся до Генерального прокурора України з вимогою відкрити кримінальну справу за фактом наруги над Державним Гімном України, здійснену під час святкування нового, 2011-го року, – наголошує Р.КОЦАБА. - Пропоную здійснити відповідні дії до керівництва Київської міської ради та Київської міської адміністрації стосовно встановлення винних у цьому ганебному факті знущання над титульною нацією. Додатково нагадую про передбачену законами України процедуру та терміни для надання письмової відповіді про факт наруги над Державним Гімном України».

Категория: Новости Украины | Просмотров: 968 | Добавил: jofff | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
В центре внимания

О пенсионной реформе в Украине. Новости и статьи.

Advertising
Поиск
Архив записей
Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz
Рейтинг@Mail.ru